OK PARTIZAN I GIMNAZIJA POSTALI PARTNERI

OK PARTIZAN I GIMNAZIJA POSTALI PARTNERI

Ove školske godine, sa velikim zadovoljstvom, postali smo partneri sa odbojkaškim klubom Partizan i dodelili smo stipendiju talentovanom odbojkašu Ognjenu Pavloviću. Ognjen je učenik drugog razreda, društveno – jezičkog smera.

Vest da je dobio stipendiju i postao učenik naše škole ovaj, mladi, talentovani odbojkaš dočekao je sa velikom radošću.

Mnogo sam se obradovao. Dobro je poznato da đaci koji se profesionalno bave sportom vrlo često izostaju sa nastave. Iako je, naravno, to odsustvo opravdano, ono i te kako utiče na kvalitet obrazovanja. Međutim, prelaskom u privatnu Gimnaziju, dobio sam mogućnost da se za mene organizuju dodatni časovi i individualne konsultacije sa profesorima. Ovu mogućnost imaju i svi drugi sportisti koji idu u ovu školu. To mi je jako važno, jer planiram posle srednje škole da upišem fakultet – kaže Ognjen i dodaje da mu se u školi dopada i to što ima mogućnost da uči tri strana jezika i da se obrazuje tehnološki.

 

Ok Partizan I Gimnazija Ognjen PavloviĆ 20220921113154

 

ŠKOLA I SPORT MOGU DA IDU ZAJEDNO 

Gimnazija Stefan Nemanja tokom 17 godina rada sarađivala je sa brojnim sportskim klubovima i pokazala da škola i sport i te kako mogu i moraju da idu zajedno.

U našim klupama sedeli su mnogi uspešni sportisti – Dušan Vlahović, Luka Gluščević, Marko Milosavljević, Viktor Rogan. A mi i danas, posle skoro dve decenije rada, sa istim entuzijazmom podržavamo sport i pomažemo mladim talentovanim sportistima da usklade svoje sportske i školske obaveze i postanu dobri ljudi.

Ivan Kovačević, direktor poslovnog sistema Đuro Salaj a.d., u okviru kojeg radi i Gimnazija Stefan Nemanja, poželeo je Ognjenu dobrodošlicu, a timovima Partizana vrhunske rezultate.  

Nadam se da ćemo sarađivati na obostrano zadovoljstvo. Mi kao škola težimo da svim našim učenicima damo dobro i kvalitetno obrazovanje. Ali i da kod njih stvorimo sistem pravih vrednosti, kojim će se rukovoditi do kraja života. Jer nešto od znanja i ako se propusti, uvek može da se nadoknadi. Bitno je da mladi iz škole izađu kao dobri ljudi. I da znaju da jedino konstantnim ulaganjem u sebe mogu da ostvare svoje lične i profesionalne ciljeve – rekao je Kovačević.

 

Ok Partizan I Gimnazija Saradnja (medium) 20220921112934

 

VAŽNO JE DA SPORTISTI IMAJU ADEKVATNO OBRAZOVANJE

Željko Atanacković, proslavljeni odbojkaški reprezentativac i počasni predsednik OK Partizan, na konferenciji za štampu zahvalio se Gimnaziji na podršci.

Odbojka je poznata kao akademski sport i nama je jako važno da naši sportisti i sportistkinje steknu adekvatno obrazovanje. Zbog toga je za nas, kao klub, to što smo postali partneri sa Gimnazijom „Stefan Nemanja“ značajno – istakao je Atanacković.

Celu konferenciju OK Partizan, na kojoj su gosti bili Ivan Kovačević, direktor poslovnog sistema Đuro Salaj, i Marija Rajić, menadžerka škole, pogledajte OVDE

 

Ok Partizan I Gimnazija Stipendija (medium) 20220921113047
Return To Top

Gimnazija Stefan Nemanja