NOVO! ŠKOLOVANJE U INOSTRANSTVU

NOVO! ŠKOLOVANJE U INOSTRANSTVU

Učenici Gimnazije Stefan Nemanja imaju mogućnost da nastave svoje školovanje u inostranstvu na nekom od prestižnih svetskih univerziteta. Novina je, da im od ove školske godine Ino Edukacija, najveći regruter za studije u inostranstvu na Zapadnom Balkanu, pomaže da izaberu najbolju i najpovoljniju opciju za sebe.

Ino Edukacija​ je prvi srpski licencirani centar za školovanje u inostranstvu koji se studentskom mobilnošću bavi 8 godina. Centar vrši upis na  preko 5.000 univerziteta iz celog sveta. A za studente iz Srbije i Crne Gore koji upisuju jedan od 150 partnerskih fakulteta Ino Edukacije, obezbeđuju dodatne pogodonosti.

PROCES PRIJAVE NA JEDNOM MESTU

Naši učenici se sve češće opredeljuju za studiranje u inostranstvu. Do sada su u školi mogli da se spremaju za polaganje TOEFL i CAMBRIDGE ispita. A od ove školske godine, pružamo im mogućnost, zajedno sa našim partnerom – Ino Edukacijom, da kroz ceo proces apliciranja i upisa na fakultet, i oni i njihovi roditelji prođu bez stresa. To znači da sada savete za školovanje, Harrison profesionalnu orjentaciju, pomoć oko viza i smeštaja u inostranstvu i naravno prijavu na željeni fakultet mogu da završe na jednom mestu – kaže menadžerka gimnazije Marija Rajić.

 

1p1a1926 (medium) 20221118112446
Ivan Kovačević, direktor, i Marija Rajić, menadžerka

 

Kroz mrežu univerziteta i mentorskih paketa, Ino Edukacija vrši upis na 5.000 univerziteta širom sveta. A na preko 150 partnerskih univerziteta obezbeđuje direktnu komunikacija sa fakultetom, umanjenja školarine, besplatnu prijavu.

Partnerski univerziteti Ino edukacije su državni i privatni univerziteti, akreditovane i proverene institucije. Odabrani su na osnovu stope zapošljavanja diplomaca, zadovoljstva studijama naših studenata,  ali i pristupačnih cena za ljude sa naših prostora.

IZBOR U SKLADU SA PLANOVIMA I MOGUĆNOSTIMA

Pomažemo učenicima da izaberu pravi smer, fakultet i zemlju za sebe, u skladu sa planovima i mogućnostima. U toku smo sa najnovijim informacijama i imamo znanje o evropskom, američkom i kanadskom srednjoškolskom i visokom obrazovanju. Kroz naš sistem godišnje prođe više od 1.000 studenata.  Svaki student dobija svog ličnog mentora koji ga prati tokom studiranja. A naš broj za žalbe i hitne situacije je uvek dostupan – kaže Tijana Đurković iz Ino Edukacije.

Ono što studenti ističu kao jedan od glavnih benefita Ino Edukacije je prilika da pre studija upoznaju druge studente koji idu na isti fakultet ili u isti grad kao oni. To im, kako kažu, i te kako pomaže da se opuste i da sa novim prijateljima započnu studije.

Studiranje u inostranstvu može biti jedno od najzanimljivijih i najkorisnijih iskustava za mladog čoveka, a ukoliko i ti razmišljaš o odlasku na fakultet u inostranstvo, za početak napravi svoju ZA/PROTIV listu i pročitaj našu.

 

Return To Top

Gimnazija Stefan Nemanja