MATURANTI PROSLAVILI MATURSKO VEČE

MATURANTI PROSLAVILI MATURSKO VEČE

Kako tradicija nalaže, po završetku srednje škole sledi proslava – matursko veče. Tako su maturanti Gimnazije „Stefan Nemanja“ proslavili svoje matursko veče u hotelu „Hilton“ u društvu svojih nastavnika i menadžerke škole.

Mlade dame u prelepim haljinama, elegantni mladići odmah do njih, ples, mnogo smeha i dobre energije… tako bi se, ukratko, mogla opisati maturska noć.

Za našu 13. generaciju maturanata ova noć je bila po mnogo čemu posebna.

 

Matursko veče u hotelu "Hilton"
Matursko veče u hotelu „Hilton“

U žestokoj konkurenciji od preko 30 plesnih parova, iz četiri škole, naši učenici osvojili su titulu i šampiona i vicešampiona.

Bečki valcer, ča-ča-ča, rok i srpsko kolo najbolje su odigrali Alexandra Bertemes i Jovan Veličković, dok su drugoplasirani bili Una Tošović i Srđan Novaković Mladenović.  

Prva pratilja za mis maturske noći, bila je, takođe, učenica naše škole Elena Kojić. Njena elegancija i šarm bili su neodoljivi.

Spremni smo da krenemo u nove avanture, da istražimo svet i ostvarimo svoje snove. Uzbuđeni smo zbog svega što nas čeka dalje – skoro su jednoglasni naši maturanti, koji su završetak srednje škole slavili do sitnih sati, uz odličnu muziku.

 

Maturanti sa razrednim starešinom Anjom Dimitrijević
Maturanti sa razrednim starešinom Anjom Dimitrijević i nekadašnjom razrednom Aleksandrom Ristić
Maturantkinje sa razrednom
Maturantkinje sa razrednom Anjom Dimitrijević
Maturanti sa razrednim starešinom Tijanom Likaroski
Maturanti sa razrednim starešinom Tijanom Likaroski

Maturska noć je jedan od najlepših trenutaka u životu svakog učenika. To je trenutak kada se dele zajedničke uspomene. Trenutak kada se sa puno ponosa i radosti učenici osvrću na sve ono što su postigli tokom svog školovanja. Bilo da su bili vredni učenici, uspešni sportisti, umetnici ili lideri u školskim aktivnostima, maturska noć je noć kada se slave i napori, trud i postignuća.

Ponosni smo na sve naše maturante.

Želimo vam mirno more. Mi vam duvamo u jedra.  

Srećno!!!

 

 

 

 

Return To Top

Gimnazija Stefan Nemanja