SVEČANA DODELA DIPLOMA MATURANTIMA

SVEČANA DODELA DIPLOMA MATURANTIMA

Gimnazija Stefan Nemanja ispratila je 13. generaciju maturanata.

U Plavoj sali naše škole, u prisustvu roditelja i prijatelja, upriličena je dodela diploma maturantima. Na ovaj način obeležen je ne samo kraj srednje škole već i završetak jednog važnog poglavlja u životu ovih mladih ljudi.

Diplome maturantima uručile su razredne starešine Anja Dimitrijević i Tijana Likaroski .

Za đaka generacije izbrana je Elena Kojić

Pored Elene, Vukovu diplomu, za završetak četvorogodišnjeg školovanja sa odličnim uspehom 5,0 i primernim vladanjem dobili su i Lazar Bogdanović, Lazar Radovanović, Milan Repac i Srđan Novaković Mladenović.

 

Maturaniti sa razrednom Anjom Dimitrijević
Maturaniti sa razrednom Anjom Dimitrijević

MATURANTI, SREĆNO!

Menadžerka škole Aneta Pavlica obratila se maturantima i njihovim roditeljima i istakla da je ovo važan dan za njih, ali i za Gimnaziju Stefan Nemanja.

– Danas smo ovde kako bismo zajedno proslavili završetak vašeg srednjoškolskog puta. Ponosna sam na svaki korak koji ste napravili, na svaku prepreku koju ste prevazišli i na svaki uspeh koju ste postigli tokom ove četiri godine.

Danas smo ovde i kao svedoci vašeg ličnog razvoja. Sećate li se onog prvog dana kada ste zakoračili kroz vrata ove škole, puni uzbuđenja i nesigurnosti? Sećate li se trenutka kada ste upoznali svoje drugove i nastavnike, koji su sada postali vaša druga porodica? Sećate li se izazova sa kojima ste se suočavali i hrabrosti sa kojom ste ih prihvatili i prevazilazili?

Svaka učionica, svaki čas i svaki razgovor u ovoj školi delovi su slagalice koja je na neki način oblikovala vas kao ličnosti. Znam da Gimnazija za vas nije bila samo mesto obrazovanja, već i mesto gde ste učili jedni od drugih, podržavali se i gradili vrednosti koje će vas voditi kroz život.

Gledajući vas danas, vidim snagu, odlučnost i neograničeni potencijal. Vaše talenti i ambicije su se rasplamsali.

Kao menadžer Gimnazije, želim iskreno da vam se zahvalim na svemu. Vaše prisustvo i vaša energija su nas obogatili i inspirisali. Bez vas, Gimnazija ne bi bila ista. Imajte na umu da ste ovde uvek dobrodošli.

Na kraju, dragi maturanti, želim da vam od srca čestitam završetak srednje škole. Budite ponosni na sebe. Vreme je da nastavite dalje. Ne plašite se skoka u nepoznato. Imate sve što je potrebno da ostvarite svoje snove. Srećno! – rekla je menadžerka škole.

 

Maturanti s razrednom Tijanom Likaroski
Maturanti s razrednom Tijanom Likaroski

 

Nama kao školi veliko je zadovoljstvo što je i ovu generaciju maturanata školovanje u Gimnaziji Stefan Nemanja učinilo srećnom decom i pripremilo ih da budu uspešni ljudi u novom dobu, stalnih promena.

Srećni smo što su izrasli u kompletne, obrazovane, a pre svega dobre ljude.

 

 

Return To Top

Gimnazija Stefan Nemanja