UČENICI SE VRATILI SA SKIJANJA

UČENICI SE VRATILI SA SKIJANJA

Rano ustajanje, doručak i pravac staza na skijanje po ceo dan – tako je ukratko izgledalo zimovanje na Jahorini na koje su išli učenici naše škole sa nastavnicom fizičkog Ivanom Reko i nastavnicom filozofije Marijom Aranđelović.

Odlični skijaši sa odličnom nastavnicom obišli su sve skijaške staze na Jahorini, od plavih preko crvenih do crnih. Na stazama su bili, kažu, od otvaranja do zatvaranja žičare. Titulu najboljeg skijaša nije niko poneo kući. Nastavnica Ivana kaže, SVI SU ODLIČNI.

Na kraju dana nije bilo baš mnogo energije za izlaske, sve do poslednje večeri kada su zajedno, uspešno završeno skijanje proslavili uz muziku

Posebno iznenađenje za sve bio je dolazak Marka Lekića, nastavnika fizičkog, koji je nekada radio u školi, i koji je u petak ceo dan bio na stazama sa svojim nekadašnjim učenicima, a u subotu im se pridružio na muzici.

 – Skijanje mi je jedan od omiljenih sportova i dopada mi se odlazak na skijanje sa školom, jer većinu vremena provodimo na stazi. Koliko god da neko dobro ume da skija, svake godine, kad idemo sa nastavnicom Ivanom,  svi unaprediomo svoje umeće – kaže jedan od učenika naše škole.

Učenici Na Zimovanju 20220217 104405
Return To Top

Gimnazija Stefan Nemanja