SPECIJALNI POPUSTI ZA SVE VUKOVCE I TALENTOVANE ĐAKE ZA UPIS NA NAJTRAŽENIJE SMEROVE U NAŠOJ GIMNAZIJI!!
POZOVITE NAS I REZERVIŠITE VAŠE MESTO ŠTO PRE!

Horska sekcija

Naša gimnazija pored uobičajenih školskih aktivnosti u ponudi ima i razne sekcije. Jedna od njih je školski hor. Vrlo je poznata činjenica da kod dece u periodu razvoja i obrazovanja važno je voditi računa i osluškivati širok dijapazon interesovanja, a pre svega mogućnosti i nadarenosti učenika.

Horska Sekcija 001

Pevanje kao takvo je, pored popularnosti koje današnje vreme svakako donosi, korisno i u vidu hobija, oslobađanja od stresa, pa do najrazličitijih individualnih potreba koje se kroz muziku i pevanje mogu zadovoljiti. Horsko pevanje s obzirom na to da zahteva rad u grupi, doprinosi razvijanju timskog duha, druženja, zabave i razvijanju različitih muzičkih sposobnosti koje mogu pojedine đake čak i opredeliti za kasnije profesionalno bavljenja muzikom.

Horska Sekcija 002

U našem školskom horu učestvuju svi učenici koji to žele i imaju predispozicija za pevanje. Probe hora se odvijaju u prijatnom ambijentu naše „Plave sale“, pod vođstvom nastavnika muzičke kulture, Stefana Simonovića, master muzičkog umetnika iz oblasti solo pevanja, vokalnog pedagoga i člana operskog ansambla Narodnog Pozorišta u Nišu.

Mi smo tu da vam pružimo najbolje, stoga budite uvereni da naš kadar čini probrana grupa profesionalaca.

Horska Sekcija 003
Return To Top

Gimnazija Stefan Nemanja